
Våra Pizzor och Pinsa
På Heat and Eat erbjuder vi napolitanska pizzor och pinsa, båda tillverkade med högsta hantverkskvalitet och noggrant utvalda ingredienser. Vår pizzadeg jäser i över 72 timmar för att skapa en lätt och luftig bas. Vi använder äkta mozzarella, italienska ostar och en tomatsås utan tillsatser eller vatten för en autentisk smak.
Vi utvecklar ständigt nya varianter och erbjuder säsongsbetonade smaker för att ge dig en upplevelse av det bästa från Italien året runt.
Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja.
Pizzabotten, plain
Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja. Tomatsås, Mozzarella, Grana Padano och Basilika.
Margherita
Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja.
Färskost, grädde, blåmögelost, Grana Padano, samt Basilika.
Bianca
Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja, samt tomatsås.
Base Rossa
Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja samt färskost och grädde.
Base Bianca
Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja. Tomatsås, Mozzarella, Pepperoni, Grana Padano och Basilika.
Pepperoni
Pinsabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja, rismjöl, och spelt.