top of page
IMG_3999.HEIC

Våra Pizzor och Pinsa

På Heat and Eat erbjuder vi napolitanska pizzor och pinsa, båda tillverkade med högsta hantverkskvalitet och noggrant utvalda ingredienser. Vår pizzadeg jäser i över 72 timmar för att skapa en lätt och luftig bas. Vi använder äkta mozzarella, italienska ostar och en tomatsås utan tillsatser eller vatten för en autentisk smak.

 

Vi utvecklar ständigt nya varianter och erbjuder säsongsbetonade smaker för att ge dig en upplevelse av det bästa från Italien året runt.

Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja. 

Pizzabotten, plain

Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja.  Tomatsås, Mozzarella, Grana Padano och Basilika.

Margherita

Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja. 

Färskost, grädde, blåmögelost, Grana Padano, samt Basilika.

Bianca

Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja, samt tomatsås. 

Base Rossa

Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja samt färskost och grädde. 

Base Bianca

Pizzabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja.  Tomatsås, Mozzarella, Pepperoni, Grana Padano och Basilika.

Pepperoni

Pinsabotten gjord på mjöl, vatten, salt, jäst, olivolja, rismjöl, och spelt. 

Pinsa Romana
bottom of page